Полезно, вкусно, весело и интересно за Вашите деца!

Детската линия от витаминно-минерални комплекси Junior Hit застава пред вас с нов вид! Сега с още  по-ярък и забавен вид! Видът е нов, а ползата- такава, каквато я знаете! 

 Всеки родител иска неговото дете да бъде здраво, умно, талантливо. Да има силен имунитет, здрави кости, остър ум и добро настроение. А самото то да е енергично и щастливо.  

Много важно е да се грижим за децата си и да осигурим на растящия организъм всички необходими хранителни елементи за хармоничното им развитие. Отчитайки специфичните нужди на децата, в асортимента на детската серия ДЖУНИОР ( JUNIOR HIT) има витаминно-минералните комплекси за здравия растеж, правилното умствено и физическо развитие и добрата концентрация на вашето хлапе.  Шестте комплекса, които обхващат различни аспекти от детското здраве, са обединени от една цел- да даде на детския организъм всичко необходимо за неговата защита, укрепване на имунитета, подобрение на паметта, съня и общото здравословно състояние. Тези биологично-активни добавки към храната са не само полезни за здравето, но и много вкусни- с шоколадов, малинов, карамелен, портокалов и ягодов вкусове. Всички деца  ги харесват! А за да бъде освен полезно и вкусно, но и весело и забавно, всеки комплекс  е представен чрез определено животно-символ.

Комплектът  Junior Hit е весела и вкусна полза за детския организъм!

Изтеглете пълния каталог в PDF формат  

Производител:
Vision International People Group
Резултати 1 - 4 от 4

Продукти за деца

Лайфпак джуниър Би Биг (Lifepack Junior Be Big)

Допълнителен източник на витамини Д3,...

Цена: 54,69 лв

Детайли за продукта

Лайфпак джуниър Би Смарт (Lifepack Junior Be Smart)

Допълнителен източник на витамини Е, А,...

Цена: 63,19 лв

Детайли за продукта

Лайфпак джуниър Би Хелти (Lifepack Junior Be Healthy)

Допълнителен източник на витамин С

Цена: 63,19 лв

Детайли за продукта

Bulgarian Chinese (Traditional) English Russian