Обновеният Био-ин- ново поколение пробиотици

В дебелото черво живеят над един милиард живи микроорганизми, които заедно съставят микробиома (микрофлората) на човешкото тяло. Всеки човек има свой собствен микробиом, представляващ множество най-различни микроорганизми. На всяка човешка клетка се падат десет бактериални клетки, на всеки ген - 100 бактериални гени. Първите бактерии попадат в организма на новороденото още в родилния канал, като бактериалната общност остава в тялото до края на човешкия живот. Променя се само съставът на бактериите.

Comments () Прочети още...

Специални цени на гривни PentActiv!

Възползвайте се от промоционалните цени на гривни PentActiv! Има възможност и за отстъпки с Премиум картата на компания Вижън. Обадете се още сега на тел.0888216335, за да се възползвате от възможностите, които предоставя компания Вижън.

 

Comments ()

Ново! Термометър на здравето

Имате ли термометър вкъщи? А апарат за кръвно налягане? Мерите ли си кръвната захар? Искате ли да знаете какво е функционалното и енергийното състояние на Вашия организъм? Искате ли да знаете как му се отразяват различни напитки, цигари, храни, лекарства, хранителни добавки, физически натоварвания, та дори и пътуване със самолет? 

Comments () Прочети още...

БизнесПак- бизнес до ключ

Компания Вижън предлага много възможности: висококачествени продукти за здраве, красота, младост; обучения и семинари, които се провеждат от специалисти; пътешествия; ...и възможност за развитие на собствен бизнес. През август компанията пусна на пазара нов пакет инструменти, с който успешно може да се развива международен бизнес. На Вашето внимание БизнесПак- цялата концепция е събрана в една кутия, за да може да Ви донесе бърз успех.

Comments ()

Хюндай или Тойота?

Кой автомобил  Ви харесва повече? Искате ли да получите един от тези два автомобила като бонус?

За повече информация: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., 0888216335, 0884234540

Comments ()
Bulgarian Chinese (Traditional) English Russian

Посетете ни във Facebook

Блог

Еволюцията и нашето ...

Темата за нашата храна е особено важна...от нея за...

На Вашето внимание.....

Днес на Вашето внимание представяме още един проду...

Замърсен ли е нашият...

Повечето хора задават следния въпрос- имам ли нужд...