Обновеният Био-ин- ново поколение пробиотици

В дебелото черво живеят над един милиард живи микроорганизми, които заедно съставят микробиома (микрофлората) на човешкото тяло. Всеки човек има свой собствен микробиом, представляващ множество най-различни микроорганизми. На всяка човешка клетка се падат десет бактериални клетки, на всеки ген - 100 бактериални гени. Първите бактерии попадат в организма на новороденото още в родилния канал, като бактериалната общност остава в тялото до края на човешкия живот. Променя се само съставът на бактериите.

Comments () Прочети още...

Специални цени на гривни PentActiv!

Възползвайте се от промоционалните цени на гривни PentActiv! Има възможност и за отстъпки с Премиум картата на компания Вижън. Обадете се още сега на тел.0888216335, за да се възползвате от възможностите, които предоставя компания Вижън.

 

Comments ()

Ново! Термометър на здравето

Имате ли термометър вкъщи? А апарат за кръвно налягане? Мерите ли си кръвната захар? Искате ли да знаете какво е функционалното и енергийното състояние на Вашия организъм? Искате ли да знаете как му се отразяват различни напитки, цигари, храни, лекарства, хранителни добавки, физически натоварвания, та дори и пътуване със самолет? 

Comments () Прочети още...

БизнесПак- бизнес до ключ

Компания Вижън предлага много възможности: висококачествени продукти за здраве, красота, младост; обучения и семинари, които се провеждат от специалисти; пътешествия; ...и възможност за развитие на собствен бизнес. През август компанията пусна на пазара нов пакет инструменти, с който успешно може да се развива международен бизнес. На Вашето внимание БизнесПак- цялата концепция е събрана в една кутия, за да може да Ви донесе бърз успех.

Comments ()

Пролетно зареждане

На Вашето внимание представяме нашето предложение за пролетно зареждане- три продукта, които ще Ви заредят с енергия, ще Ви помогнат да коригирате Вашето тегло, да подобрите Вашето настроение и да влезете в лятото с добро самочувствие! Висококачествените био продукти, съдържащи растителни антиоксиданти, витамини и минерали, мощно работят на клетъчно ниво и дават на организма това, от което има нужда. За повече информация относно възможностите за купуване на този пакет пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

Comments ()

Още статии ...

  1. Хюндай или Тойота?
Bulgarian Chinese (Traditional) English Russian

Посетете ни във Facebook

Блог

Продукт на седмицата...

Нашето предложение за тази седмица е поредният пре...

Замърсен ли е нашият...

Повечето хора задават следния въпрос- имам ли нужд...

Радиацията...как мож...

Радиацията е навсякъде около нас- телефони, компют...