Продукт на седмицата...Чай хибискус и горски плодове

Нашето предложение за тази седмица е поредният представител на колекцията от видове чай на компания Вижън. Ароматен, тонизиращ, без химия, без консерванти.

Композиция от пет дара на природата – ароматна и разнообразна по вкусовите си нюанси - съдържа уникална колекция от полезни вещества. Шипката и хибискусът са богати на витамин С; подпомагат повишаването на тонуса и общото укрепване на организма. Аронията (от гръцките думи «помощ», «полза»), трънката и ментата, които са богати на витамини, минерали и други биологично активни вещества, подпомагат нормализирането на дейността на организма. Една чаша чай не само загрява и повдига настроението, но и влияе благотворно върху работата на Вашия организъм, благодарение на действието на натуралните компоненти.

Прочети още...

Продукт на седмицата...Чай за него

Сигурна съм, че ще се изненадате от нашето предложение- какъв чай в това горещо време? По-добре една студена бира...А чаят има положително въздействие върху организма в горещините, особено чаят на Вижън.

Какъв е съставът на Чай за него? Един добре балансиран букет от черен чай, плод глог, шипки, плод трънка, куркума.

Прочети още...

Екслузивно съчетание от различни сортове мед

Продуктите D4X са създадени с помощта на нанотехнологиите с използване на органични и екологично безопасни съставки. Всеки от продуктите е подсилен с уникални компоненти (superfood) – спирулина, акай бери, стрит на прах зелен чай матча, мед от манука 20+ и други растителни екстракти, които ще Ви помогнат да се справите с ежедневната рутина и с възникващите в живота трудни задачи, изискващи много усилия за решаването им. Всички комплекси на D4X Smart Food се съчетават отлично с ежедневното Ви меню.

Прочети още...

Как да заздравим костите си?

През лятото нашата физическа активност  значително се увеличава. И затова този период е подходящото време за заздравяване на костите.
ОстеоСанум укрепва костната структура, предотвратява остеопороза, защитава сърдечно-съдовата система и стимулира обновяване на тъканите на кожа, нокти, коса и стави.

Прочети още...

Био-ин в борбата с алергиите

BIO-IN в борбата с алергиите

Броят на децата, които страдат от алергии към различни вещества, през последните 10 години се е увеличил двойно. През последните 20 години броят на астматиците е нараснал с 160% в целия свят.

Една от причините, заради които астми и алергии се срещат все по-често,  са антибиотиците. Като нарушават природния баланс на микрофлората на червата, антибиотиците не позволяват на имунната система да различи безопасните вещества от истинските врагове на организма.

Въпреки това решение има! Това са пробиотиците.

Комплексите, които влизат в състава на програмата Био-ин, ефективно отслабват сенната алергия, атопичния дерматит, потискат възпалителните процеси, подобряват състава на кръвта и са незаменими за всички, които страдат често от алергии.

Прочети още...
Bulgarian Chinese (Traditional) English Russian

Посетете ни във Facebook

Блог

Еволюцията и нашето ...

Темата за нашата храна е особено важна...от нея за...

На Вашето внимание.....

Днес на Вашето внимание представяме още един проду...

Замърсен ли е нашият...

Повечето хора задават следния въпрос- имам ли нужд...